• (+381) 031/ 863 644

  • office@nptara.rs

Вести

Туристички портали Србије www.gdenaodmor.rs, www.seoskiturizam.rs и www.zlatiborepitajtaru.rs покренули су акцију, још половином фебруара месеца, бесплатног оглашавања на њиховим сајтовима са слоганом #СрбијаМојОдмор.

Србија је предивна земља и у њој много шта треба да се види и обиђе. Предивна природа, реке, планине и језера су једно од наших туристичких дестинација којима треба да се поносимо. Са овом идејом смо кренули у обилазак Србије и схватили да је наша земља неистражено благо које треба видети. Идеја бесплатног оглашавања на сајтовима је протекла баш из разлога промоције Србије и њених чари. Хтели смо да спојимо наша искуства са обилска дестинација и да понудимо будућем госту смештај у том месту. Не само смештај, већ и нешто више од одмора, то су обично коментари који долазе до нас са наших портала. Ово су речи власника сајтова Бојана Краговића и Владимира Ковачевића.

На поменутим сајтовима је веома лако поставити смештај. Прилагођени су крајњем кориснику. Смештај се поставља из две фазе. Прва је регистрација и логовање на сајт као и попуњавање генералија на профилу. Друга фаза је постављање објекта са свим уписаним подацима. Још једна лепа вест долази од администратора сајтова. Довољно је Ваш оглас поставити на једном од сајтова а након неког времена оглас се пребацује на све сродне сајтове за оглашавање.

Како се огласити на сајтовима: Upustvo GdeNaOdmor, Upustvo SeoskiTurizam

Акција бесплатног оглашавања на наведеним сајтовима траје до 31.12.2020.

ЈП НП Тара

Простор Таре проглашен је Националним парком 13. јула 1981. године на укупној површини од 24.991,82 ha..

Твитер

Инстаграм