Veličina slova

A- A A+

ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ЛОЗИНКУ?

*

Отворена изложба на Гардошу

У петак, 21. септембра, у атељеу и галерији „Чубрило“ у Кули на Гардошу отворена је изложба фотографија „Фото сафари Тара 2016/2017″.

Подсећамо да је од су пети и шести фото сафари „Тара“ одржани у октобру 2016. и јуну 2017. године. На овим фото скуповима у Националном парку Тара учествовало је 10 чланова ФС Србије, 9 мађарских фотографа које предводио професор Бела Сабо, као и 7 чланова Културног и документационог центра Срба у Мађарској. Заједно са њима, Тару је посетила и екипа Мађарске националне ТВ, односно новинари њихове редакције на српском језику.

На отварању изложбе у Земуну говорили су Мирослав Предојевић, секретар Фото савеза Србије, Борка Чубрило, секретар друштва за амбијенталну заштиту куле Гардош и Ранко Милановић, руководилац службе информисања и туризма НП Тара.

Овом приликом наглашено је колико је организација фото сафарија битна за промоцију Националног парка Тара и целе општине Бајине Башта и да ће и домоћани и фотографи настоојати да ову манифестацију дигну на виши ниво. 

Поред бројне публике на отварању је био присутан и део фотографа од укупно 24 аутора чије фотографије су изложене у кули на Гардошу.

Изложба ће бити отворена две недеље.

 

 

У СУСРЕТ ПРИРОДИ, Национални Парк ТАРА
ВРХ latinica | ћирилица