Veličina slova

A- A A+

ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ЛОЗИНКУ?

*

Изложба "Фото сафари Тара 2015" у Крагујевцу

У четвртак, 21. Децембра, у Универзитетској галерији у Крагујевцу отворена је изложба фотографија „Фото сафари Тара 2015“ чији су аутори чланови Фото савеза Србије.

Изложене фотографије су забележене на Фото сафарију „Тара 2015“, а поставка се састоји од 40 радова 10 чланова Фото Савеза Србије које је селектовао Милан Марковић, мајстор фотографије из Ваљева.

Изложбу је отворио фотограф Иван Стојановић из Крагујевца, члан Фото савеза Србије, а о фото сафарију и Националном парку Тара говорио је Бориша Чолић, руководилац службе информисања и промоције вредности НП Тара.

Пре Крагујевца ове фотографије су биле изложене у Београду, Лесковцу, Нишу и Чачку. Изложба у Крагујевцу ће бити отворена до 14. јануара.

Фото сафари "Тара“ је уметничко-промотивна манифестација, а развио се из фото радионице професора Беле Сабо, мајстора фотографије из Ђера. Ову својеврсну фото-колонију организује  ЈП ,,Национални парк Тара“ из Бајине Баште и она је уз финансијску подршку Туристичке организације Србије, остварила значајне промотивне циљеве. У неколико протеклих година лепоте Националног парка Тара представљене су у Мађарској и Румунији и нашој земљи.

У СУСРЕТ ПРИРОДИ, Национални Парк ТАРА
ВРХ latinica | ћирилица