Veličina slova

A- A A+

ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ЛОЗИНКУ?

*

Изложба фото сафари Тара у Београду

У Визиторском центру Туристичке организације Србије у Београду у четвртак, 9. Фебруара отворена је изложба фотографија са фото сафарија "Тара 2015". Фотографије чланова Фото савеза Србије су настале на Фото сафарију ,,Тара 2015“, а селектовао их је г. Милан Марковић, мајстор фотографије из Ваљева. Организатор изложбе је Јавно предузеће "Национални парк Тара" у сарадњи са Туристичком организацијом Србије. 

Фото сафари ,,Тара“ се одржава од 2012. године у организацији ЈП ,,Национални парк Тара“. Манифестација има промотивни карактер и уз подршку Туристичке организације Србије, остварила је запажене резултате. Већ три изложбе, одржане су у Будимпешти и Мохачу, а аутори фотографија су мађарски фотографи.

Изложба у Београду представља Фото сафари ,,Тара 2015“. Ову манифестацију су помогли Туристичка организација Србије и Завод за заштиту природе Србије, а први пут организовано, Национални парк Тара су посетили и чланови Фото савеза Србије. У оквиру изложбе, налази се четрдесет фотографија, чији су аутори из Београда, Лесковца, Пожеге, Косјерића и Ваљева.

На отварању изложбе гостима су се обратили Мирослав Предојевић, секретар ФС Србије, Весна Раца, помоћник директора Туристичке организације Србије и Драгић Караклић в.д. директор ЈП ,,Национални парк Тара“. Овом приликом су и уручене захвалнице институцијама које су помогле манифестацију Фото сафари Тара - Министарству пољопривреде и заштите животне средине, Фото савезу Србије, Туристичкој организацији Србије и Заводу за заштиту природе Србије.

Изложба ће бити отворена три недеље тј. до 2 марта 2017. године. 

У СУСРЕТ ПРИРОДИ, Национални Парк ТАРА
ВРХ latinica | ћирилица