Veličina slova

A- A A+

ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ЛОЗИНКУ?

*

Обележен нови медвед

У недељу 14. октобра, безбедно је ухваћен, маркиран и пуштен  назад у природу 19. медвед у Националном парку Тара.

Обележен нови медвед

У недељу 14. октобра, безбедно је ухваћен, маркиран и пуштен  назад у природу 19. медвед у Националном парку Тара.

Акција пошумљавања

У суботу 13. октобра у сарадњи са ОШ „Рајак Павићевић“ из Бајине Баште у Националном парку Тара спроведена је акција пошумљавања на локалитету Камено брдо на подручју планине Звијезда.

Наступ на сајму ЛОРИСТ у Новом Саду

У Новом Саду је од 3. до 7. Октобра одржан 51. Међународни сајам лова, риболова, спорта и туризма ЛОРИСТ.

Четврти Управни одбор пројекта Еко карст

Четврти Управни одбор пројекта Еко карст одржан је од 24. до 28. септембра у парку природе Апусени у Румунији. На овом догађају су се окупили сви пројектни партнери из 9 држава дунавског басена, како би размотрили напредак у реализацији пројектних активности.

Отворена фото изложба у Крању

У суботу, 29. септембра, у просторијама КД „Брдо“ Крањ отворена је изложба фотографија Националног парка Тара. Фото изложба ,,Тара“ је заједнички рад мађарских уметника Ирене Бекер и Беле Сабоa.

Отворена изложба на Гардошу

У петак, 21. септембра, у атељеу и галерији „Чубрило“ у Кули на Гардошу отворена је изложба фотографија „Фото сафари Тара 2016/2017″.

Одржан камп младих чувара природе 2018

У Националном парку Тара дванаести пут за редом је одржан Камп младих чувара природе који је одржан у 2 седмодневне смене током јула и августа.

Завршена трећа летња школа дизајна

У Националном парку Тара од 25. јула до 1. августа одржана је трећа летња школа дизајна на којој је учествовалo 6 студента и 2 ментора Факултета примењених уметности, Универзитета уметности у Београду.

WWF приручник за интерпретацију природе

WWF – Светска организација за природу у Националном парку Тара спроводи пројекат „Заштићена подручја за природу и људе“, у оквиру којег жели посетиоцима да пружи јединствено туристичко искуство које подразумева интерпетацију јединствене природе Таре.

У СУСРЕТ ПРИРОДИ, Национални Парк ТАРА
ВРХ latinica | ћирилица